Dixi mobiele toiletten, badkamers, toiletwagens en meer..

Mobiel sanitair nodig, vandaag de dag kun je werkelijk alles huren zo ook mobiel sanitair. Bij Dixi sanitary services de grootste en meest bekende mobiel sanitair verhuurder in Nederland.

Kunt u werkelijk allerlei tijdelijke sanitair producten huren, die u nodig bent tijdens een verbouwing, evenement of feest.

Dixi mobiel sanitair

Mobiel Toilet

Heeft u snel een mobiel toilet nodig, ook wel bekend als een “dixi” dan is ‘Dixi sanitary services’ uw partner. Ze hebben de keuze uit verschillende mobiele toiletten, van eenvoudig tot luxe uitgevoerd, zelfs een mobiel toilet voor gehandicapten behoort tot de keuze.

De mobiele toiletten van ‘Dixi sanitary services’ zijn niet alleen functioneel ze zijn ook werkelijk overal te plaatsen. Zoals al gezegd er zijn verschillende uitvoeringen, naast het bekende bouwtoilet, zijn er ook mobiele toiletten met een grote wasbak, spoeling en afdekklep. Benieuwd naar alle uitvoeringen en modellen bezoek dan deze link.

mobiele toiletten

Mobiele Badkamer

Met de mobiele badkamer huurt u een tijdelijke doucheruimte om zo ontspannen tijdens de verbouwing van je badkamer, gebruik te kunnen maken van een tijdelijke douche en toilet. De mobiele badkamer van dit is een functionele sanitaire uitrusting op twee wielen.

De sanitair professionals van Dixi sanitary services adviseren u graag welk mobiel sanitair u het beste kunt huren voor uw situatie. Na een gedegen advies zal de mobiele badkamer op de door uw gewenste locatie worden geleverd en operationeel gemaakt.

Mobiele badkamers zijn de perfecte oplossing voor woningverhuurders die tijdelijk als gevolg van een badkamer renovatie hun huurders een douche en toiletruimte willen aanbieden. U wilt als woningcooperatie, verhuurder toch ook dat uw huurders tevreden zijn tijdens een ingrijpende renovatie.

Mobiele badkamer huren

De mobiele badkamers van ‘Dixi sanitary services’ kenmerken zich door.

  • Functioneel en comfortabel
  • Modern ingericht
  • Direct klaar voor gebruik
  • Snel geleverd door heel Nederland

Mobiele douche huren

Naast mobiele badkamers heeft ‘Dixi sanitary services’ ook mobiele douches in de verhuur. Heeft u te weinig ruimte om een mobiele badkamer te plaatsen, dan is de tijdelijke douche een perfecte oplossing. De mobiele douche kunt u werkelijk overal plaatsen, en is geschikt om te gebruiken op elke locatie. De sanitair adviseurs van ‘Dixi sanitary services’ geven u gratis en vrijblijvend advies wat voor de beste oplossing is voor u.

Toiletwagen huren

Naast mobiele toiletten heeft ‘Dixi sanitary services’ verschillende typen toiletwagens in hun producten assortiment. Zo hebben we kleine praktische toiletwagens tot zeer luxueus uitgevoerde modellen. Voor vrijblijvende informatie of een gratis offerte staan de saintair medewerkers voor u klaar.

De toiletwagens beschikken standaard over drie damestoiletten, een herentoilet, drie urinoirs en twee wastafels. Deze toiletwagens bieden u hetzelfde comfort als het toilet bij u thuis. Het is mogelijk om continu van deze tijdelijke toilet voorziening gebruik te maken. De toiletwagens worden vaak verhuurt als er tijdens een feest of evenement, een luxueuze toiletruimte nodig is.

De praktische indeling van de toiletwagens en het verzorgde interieur, zorgen ervoor dat uw gasten optimaal comfort wordt geboden. De toiletwagens zijn voorzien van een stevige aluminium trap voor een veilige en eenvoudige toegang.

Plaszuilen

U zult ze wel eens zijn tegen gekomen, op een evenement of als bijvoorbeeld (openbaar) toilet de plaszuilen van ‘Dixi sanitary services’. Het Dixi Kros Urinoir kunt u huren voor kleine als ook grote feesten en evenementen. Ook zijn de plaszuilen perfect om in recreatieparken, bij stations oen op publieke plaatsen te worden ingezet.

Plaszuil huren? met deze ‘tijdelijke’ sanitaire voorziening kunnen heren in tegenstelling tot een toiletcabine. Met 4 personen tegelijk gebruik maken van deze sanitaire voorziening. De ‘Dixi’ plaszuil heeft een capaciteit van 1.500 plasbeurten.

Voor informatie over het aantal plaszuilen welke u nodig heeft of voor een gratis offerte. De medewerkers van ‘Dixi sanitary services’ staan voor u klaar voor deskundig advies.